OTA YHTEYTTÄ

KOHTO OY

IKÄÄNTYMISEN ASIANTUNTIJA - PALVELUNTUOTTAJA - VALMENTAJA - KOULUTTAJA

01

KAHDEN GERONOMIN OMISTAMA

02

KOTIPAIKKA ESPOOSSA

03

KESTÄVÄN HYVINVOINNIN TUOTTAJA

MISSIONA KESTÄVÄ HYVINVOINTI

Kestävällä tarkoitamme ihmisen näkökulmasta koko elämän jatkuvaa hyvinvointia – myös vanhuudessa.

Kestävä tarkoittaa myös kestäviä valintoja koko maapallon ja ekosysteemin näkökulmasta – me ihmiset emme voi hyvin, jos ympäristömme voi huonosti.

Kestävän hyvinvoinnin perustalta tuotamme palveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

MIKSI KOHTO OY SYNTYI?

Meidän intohimomme on elämän merkityksellisyyden tukeminen ja turhan toimintakyvyn heikkenemisen ennaltaehkäiseminen – iästä riippumatta. Ilman elämäniloa ei ihmisellä ole voimavaroja hyvän elämän rakentamiseen. Me tuotamme elämänlaatua, joka jatkuu koko elämän.

OMAGERONOMI

Ensin syntyi OmaGeronomi-palvelu, koska halusimme tarjota senioreille kokonaisvaltaista elämänlaatua tuottavaa palvelua. Sellaista palvelua, jossa pääsisimme hyödyntämään koko laaja-alaista ikääntymisen osaamistamme geronomeina.

LIIKE ON LÄÄKE

Erityinen intohimomme liittyy liikuntaan. Voiman ja tasapainon harjoittaminen nimittäin on senioreille välttämätöntä. Valitettavan usein tämä jää vanhuspalveluissa vähemmälle huomiolle, vaikka seniorien liikunnan tukeminen vähentäisi inhimillistä kärsimystä ja parantaisi elämänlaatua sekä vähentäisi hoitokustannuksia.

VALMENNUSTA

Pelkkä liikuntapaikkojen tarjoaminen ei riitä. Suurimmassa riskiryhmässä olevat henkilöt eivät niitä omaehtoisesti lähde hyödyntämään. Tämä koskee myös kotihoidon sekä hoivakotien asiakkaita. Tarvitaan henkilökohtaista kannustusta ja opastusta. Koskaan ei ole liian myöhäistä parantaa toimintakykyä. Tähän me tarjoamme tukea ja valmennusta, niin ryhmille kuin yksilöillekin.

VOIMAVUODET

Olemme myös oivaltaneet, että hyvän vanhuuden rakentaminen alkaa jo ennen eläkeikää. Tästä ajatuksesta syntyi Voimavuodet-sivusto, jolla julkaisemme kestävään hyvinvointiin kannustavaa aineistoa.

VOIMAA YRITYKSILLE

Tähän ajatukseen liittyy myös yrityksille tarjoamamme Voimavuodet-valmennus, jossa erityisesti keski-ikäisiä ja työuran loppupuolella olevia ihmisiä kannustetaan kestävään hyvinvointiin. Valmennuksen lopputuloksena myös osallistujien työkyky paranee.

TIEDON JAKAMISTA

Erityinen intohimon kohteemme on myös tieto ja tiedon jakaminen. Tätä teemme omilla sivustoillamme, mutta myös sinä voit tilata meiltä asiantuntijakirjoituksia, kielenhuoltoa ja kustannustoimittajan palveluita. Meillä on myös vahva kokemus kustannustoiminnasta.

VAHVA ARVOPERUSTA

Toiminnallamme on vahva arvoperusta, ja se on keskeinen syy yrityksemme olemassa oloon. Me haluamme työskennellä niin kuin opetamme, ja se onnistuu parhaiten omassa yrityksessä. OmaGeronomi-sivustolla olemme avanneet arvojamme tarkemmin.

VASTUUHENKILÖT

Yrityksen perustajia olemme me, Satu Riihelä ja Jaana Rossi. OmaGeronomi-sivulla esittelemme itsemme tarkemmin. 

  • Kohto Oy

Haltiantie 3 F, 02300 Espoo (vain postiosoite) 

  • puh. 040 705 3491

s-posti: kohto(at)kohto.fi

y-tunnus 3013840-6

Tämä sivusto käyttää keksejä, koska haluamme taata sinulle hienon käyttäjäkokemuksen . Jatkamalla hyväksyt sivustomme tietosuojakäytännön.